
قطع همکاری باشگاه استقلال با یک مربی رسمی شد
خبرگزاری مهر: باشگاه استقلال تهران به طور رسمی خبر از پایان همکاری با بهزاد غلامپور مربی دروازهبان های این تیم داد. در متن پیام این باشگاه آمده است:
باشگاه استقلال به این وسیله از زحمات بهزاد غلامپور مربی پیشین این تیم بابت تلاشهایش تشکر و قدردانی میکند.
بهزاد غلامپور که از سال ۹۸ به جز یک مقطع کوتاه، همواره در کنار تیم استقلال بوده، در این سالها برای موفقیت استقلال و تربیت دروازهبانهای شایسته تلاش کرده و عضوی از تیم استقلال در فصل ۰۱-۱۴۰۰ که به قهرمانی دست یافت نیز بوده است و به همین دلیل باشگاه استقلال بر خود لازم میداند از زحمات ایشان کمال تشکر و قدردانی را داشته باشد و برای ایشان آرزوی موفقیت در ادامه دوران مربیگریاش را دارد.
مهر نوشت: پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال تهران خواهان جدایی غلامپور شده بود تا احتمالاً یک مربی ارمنی با سابقه کار در لیگ برتر ایران را جایگزین او کند.
منبع: مهر
نظرات
0 دیدگاه