معاون وزیر بهداشت: بیمارستان برازجان تا سال آینده افتتاح می‌شود

معاون وزیر بهداشت: بیمارستان برازجان تا سال آینده افتتاح می‌شود

    علیرضا رئیسی دوشنبه ۲۰ بهمن در حاشیه بازدید از بیمارستان در دست ساخت ۱۷ شهریور برازجان اظهار کرد: با تکمیل پروژه‌های درمانی در دست اجرا، بخش عمده‌ای از نیازهای درمانی استان بوشهر برطرف خواهد شد.

    ایشان با اشاره به ظرفیت‌های درمانی شهرستان دشتستان گفت: این شهرستان با تکمیل پروژه‌های جاری و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی به سطح مطلوبی رسیده و قادر است نیازهای درمانی استان و شهرهای اطراف را تأمین کند.

    معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره روند ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان افزود: این بیمارستان از پروژه‌های مهم و راهبردی استان است که با توجه به فرسودگی بیمارستان قبلی و دسترسی مناسب مردم طراحی شده و اکنون بیش از ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

    رئیسی ادامه داد: با توجه به عملکرد مناسب پیمانکار، پیش‌بینی می‌شود این بیمارستان طی ۱۰ تا ۱۲ ماه آینده آماده بهره‌برداری شود.

    ایشان توضیح داد: این مرکز درمانی با ۱۸۰ تخت بستری، شش اتاق عمل، اورژانس مجهز و فضاهای استاندارد، نقش مؤثری در کاهش بار مراکز درمانی استان خواهد داشت و علاوه بر برازجان، شهرهای پیرامون را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد.

    تقویت بیمارستان شهید گنجی برای پاسخ به مراجعات بالا

    معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به حجم بالای مراجعات به بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: این بیمارستان ماهانه بین چهار تا شش هزار مراجعه به اورژانس دارد که ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات را افزایش داده است.

    ایشان افزود: طرح توسعه اورژانس این بیمارستان اجرایی شده و به زودی با تکمیل تجهیزات و تأمین نیرایشان انسانی، این بخش به طور کامل راه‌اندازی خواهد شد تا کیفیت خدمات‌رسانی به بیماران بهبود یابد.

    رئیسی در ادامه به کمبود نیرایشان پرستاری در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از چالش‌های اصلی مراکز درمانی است و با وجود انتشار فراخوان استخدام، تعداد متقاضیان کمتر از نیاز بوده است. با این حال، با پیگیری‌های وزارت بهداشت، برنامه‌هایی برای جبران این کمبود در بیمارستان شهید گنجی و دیگر شهرستان‌های استان در دست اجراست.

    ایشان همچنین درباره مشکلات زیرساختی بیمارستان شهید گنجی، به ویژه سیستم سرمایشی، گفت: قرار است در نشستی با فرماندار دشتستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی، نیازهای زیرساختی بررسی شود و موارد قابل تأمین در سطح استان به سرعت اجرایی شود. در صورت نیاز به منابع ملی، وزارت بهداشت پشتیبانی لازم را انجام خواهد داد.

    آخرین و مهم ترین اخبار سلامت را در تازه ترینها دنبال کنید.