کدام رژیم غذایی احتمال ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد

کدام رژیم غذایی احتمال ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان اندونزیایی دریافتند که رژیم غذایی سالم که بر میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، ماهی و چربی‌های مفید برای قلب مانند روغن زیتون و آجیل متمرکز است، خطر ابتلاء به کووید را کاهش می‌دهد.

«آندره سیاهان»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه سوماترای شمالی در اندونزی، می‌گوید: «مطالعات متعددی وجود دارد که به شدت کووید -۱۹ را با التهاب در بدن مرتبط می‌داند، در حالی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای به دلیل خواص ضدالتهابی آن شناخته شده است.»

سیاهان افزود: «ما می‌دانیم که تغییر رژیم غذایی ممکن است آسان نباشد، با این حال، تنظیم تدریجی و ترکیب عناصر رژیم غذایی مدیترانه ای یک به یک در زندگی شما ایده خوبی خواهد بود.»

به گفته محققان، «این نتایج می‌تواند پیامدهای سلامت عمومی قابل‌توجهی داشته باشد، و بر اهمیت تغذیه بهینه در پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر تأکید می‌کند».

برای بررسی اینکه آیا خطر عفونت و شدت بیماری ممکن است توسط رژیم غذایی مدیترانه ای تغییر کند یا خیر، تیم تحقیق شش مطالعه با بیش از ۵۵۴۰۰ شرکت کننده از پنج کشور را که بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ منتشر شده بودند، بررسی کردند.

سه مطالعه ارتباط «معناداری» بین رژیم غذایی مدیترانه ای و کاهش خطر ابتلاء به عفونت کووید را نشان دادند، در حالی که دو مطالعه دیگر نتایج غیر قابل توجهی را نشان دادند. سیاهان گفت: «در تمام مطالعات، افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می‌کردند، خطر کمتری برای ابتلاء به عفونت داشتند.»

بر اساس گفته‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، واکسیناسیون بهترین محافظت در برابر بستری شدن در بیمارستان، پیامدهای سلامت طولانی‌مدت و مرگ در مقابله با کووید ۱۹ است.