جزئیات برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا/ درخواست ایران برای میزبانی این رقابت‌ها

جزئیات برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا/ درخواست ایران برای میزبانی این رقابت‌ها

    خبرگزاری ایسنا: مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و ریاست کمیته فوتسال AFC خبر از برگزاری قطعی جام باشگاه‌های فوتسال آسیا در سال آینده داد.

    مهدی تاج، ریاست کمیته فوتسال AFC در گفت‌وگویی در این باره بیان کرد: موانعی پس از کرونا پیش آمد که موفق نشدیم این رقابت‌ها را برگزار کنیم. جلساتی برای برگزاری این مسابقات در سال ۲۰۲۷ داشته‌ایم. از هشت تیمی که در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا حضور داشتند (ایران، اندونزی، ژاپن، ازبکستان، تایلند، افغانستان، ویتنام و عراق)، یک تیم باشگاهی دعوت می‌شود. 

    تاج افزود: شاید هم اگر تصمیم گرفتیم تیمی اضافه شود، از برخی کشورها دو تیم دعوت می‌کنیم اما فعلا هدف یک تیم است. کشورهای مختلفی برای میزبانی این رقابت‌ها پیشنهاد داده‌اند که ایران و تایلند در میان آنها هستند. اگر آرامش در مجموعه ایران باشد ما مطمئنا این بازی‌ها را در ایران خواهیم داشت. 

    نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا ادامه داد: این رقابت‌ها قطعا انجام می‌شود و در نوع پاداش‌ و هزینه‌های آن هم صحبت کرده‌ایم. اعتقاد دارم که اگر این چرخه قهرمانی نباشد، خیلی از تیم‌ها ترجیح می‌دهند که دیگر تیمداری نکنند. این رقابت‌ها متمرکز است و رفت و برگشتی نخواهد بود.

     

    آخرین و مهم ترین اخبار فوتبال ایران را در تازه ترینها دنبال کنید.