۲۰۰هکتار اراضی جنگل ابر شاهرود به دلیل خطای انسانی سوخت

۲۰۰هکتار اراضی جنگل ابر شاهرود به دلیل خطای انسانی سوخت

    خبرگزاری مهر:، علیرضا رهایی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در منابع طبیعی سمنان با اشاره به آتش سوزی‌های جنگل ابر بیان کرد: ۲۰۰ هکتار اراضی این جنگل در آتش سوخت.

    وی عامل انسانی را دلیل آتش سوزی جنگل ابر شاهرود دانست و افزود: خوشبختانه به مناطق ثبت جهانی جنگل ابر خساراتی وارد نشده است.

    مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان ادامه داد: ۱۰۰ درصد آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های منابع طبیعی سمنان به دلیل خطای انسانی است؛ درخواست می‌شود چوپانان، گردشگران، شکارچیان غیرمجاز پیش از ترک طبیعت و جابه‌جایی، از خاموش بودن آتش مطمئن شوند.

    رهایی افزود: شناسایی و برخورد با فرد یا افرادی که موجب آتش‌سوزی در عرصه‌های جنگل ابر شاهرود شدند با همراهی دستگاه‌های نظامی و قضائی در دست پیگیری است.

    وی گفت: علت آتش‌سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی، دو عامل طبیعی از جمله گرمای هوا و رعد و برق و عوامل غیرطبیعی شامل عامل انسانی و غیرانسانی برشمرده می‌شود.