سرمربی آلومینیوم: مهم ۳ امتیاز بود که گرفتیم / شرایط لیگ حساس است

سرمربی آلومینیوم: مهم ۳ امتیاز بود که گرفتیم / شرایط لیگ حساس است

    مجتبی حسینی ۱۸ بهمن در نشست خبری پس از دیدار تیمش مقابل ذوب‌آهن اصفهان که با برتری یک بر صفر آلومینیوم همراه شد، اظهار کرد: در این نوع بازی‌ها کار برای دو تیم سخت است. ذوب‌آهن تیمی منظم و سازمان‌یافته بود و حتی با وجود اخراج دو بازیکن، بسیار فشرده و دفاعی بازی کرد و کمترین موقعیت را به ما داد.

    ایشان ادامه داد: با وجود دو یار کمتر حریف، کار آن‌طور که تصور می‌شد برای ما راحت نشد، اما خوشبختانه توانستیم به گل برسیم و در نهایت، مهم‌ترین موضوع، کسب سه امتیاز بود.

    سرمربی آلومینیوم اراک در واکنش به تعویض‌های دیرهنگام تیمش گفت: مربی زمانی تعویض می‌کند که نیمکت قدرتمندی داشته باشد، امروز هفت بازیکن خود را در اختیار نداشتیم و از رایشان سکو که نمی‌شود بازیکن به زمین آورد. تعویض باید باعث قوی‌تر شدن تیم شود.

    حسینی با اشاره به جوان بودن ترکیب آلومینیوم افزود: تیم ما جوان است و در چنین بازی‌هایی نمی‌توان به بازیکن ۱۶ ساله میدان داد. با این حال، مهم این بود که سه امتیاز را گرفتیم و کاری به ۹ نفره شدن حریف نداریم.

    ایشان در پایان گفت: لیگ شرایط حساسی دارد و شش تیم در خطر سقوط قرار دارند؛ ما باید بازی به بازی جلو برویم. می‌توانیم آیه یاس بخوانیم یا بجنگیم که راه دوم را انتخاب کرده‌ایم.

    آخرین و مهم ترین اخبار فوتبال ایران را در تازه ترینها دنبال کنید.