فیلم‌نامه «جیمز باند» بعدی را خالق «پیکی‌بلایندرز» می‌نویسد

فیلم‌نامه «جیمز باند» بعدی را خالق «پیکی‌بلایندرز» می‌نویسد

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، استیون نایت، خالق سریال «پیکی بلایندرز»، برای نوشتن فیلمنامه فیلم جیمز باند که به کارگردانی دنی ویلنوو ساخته می‌شود، انتخاب شد.

    استیون نایت بیشتر به عنوان خالق، تهیه‌کننده اجرایی و نویسنده سریال گانگستری «پیکی بلایندرز» با بازی کیلین مورفی شناخته می‌شود. این فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و کارگردان بریتانیایی ساخت برنامه‌های تحسین‌شده‌ای مانند «دیدن»، «قهرمانان سرکش اس‌ای‌اس»، «هزار ضربه»، «این شهر»، «پرده» و «تمام نوری که نمی‌توانیم ببینیم» را در کارنامه دارد و از سازندگان مسابقه بین‌المللی «چه کسی می‌خواهد میلیونر شود؟» بوده است.

    اولین فیلم تهیه‌شده توسط نایت، «چیزهای زیبای کثیف»، به کارگردانی استیون فریرز، برنده چهار جایزه بفتا شد و نامزدی اسکار در بخش بهترین فیلمنامه غیراقتباسی را به دست آورد. نایت همچنین فیلمنامه فیلم‌های نامزد اسکار «وعده‌های شرقی»، «اسپنسر» و همچنین ۳ فیلم «مرغ مگس‌خوار»، «لاک» و «آرامش» را نوشته که خودش هم آنها را کارگردانی کرده است. فیلم سینمایی «پیکی بلایندرز» برای نتفلیکس و سریال درام تاریخی «خانه گینس» از پروژه‌های بعدی وی هستند.

    دنی ویلنوو ماه پیش به صورت رسمی برای کارگردانی بیست و ششمین فیلم «جیمز باند» استخدام شد. این در حالی است که تاریخ احتمالی اکران فیلم سال ۲۰۲۸ در نظر گرفته شده است.

    ایمی پاسکال و دیوید هیمن از کمپانی‌های پاسکال پیکچرز و هی‌دی فیلمز، تهیه‌کنندگان فیلم جدید مامور ۰۰۷ هستند.

    آمازون کمپانی MGM را سال ۲۰۲۱ خرید و اوایل امسال هم کنترل ادامه روند این مجموعه پرطرفدار را از تهیه‌کنندگان قدیمی آن باربارا بروکلی و مایکل جی. ویلسون به دست آورد.