بانک‌ها ۷ هزار میلیارد تومان اوراق دولتی خریدند

بانک‌ها ۷ هزار میلیارد تومان اوراق دولتی خریدند

    به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی ضمن اعلام نتیجه بیست و سومین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۰ مورخ ۲۳ آذر ماه، اعلام کرد: به اطلاع می‌رساند حراج بیست و چهارم اوراق یاد شده در تاریخ ۳۰ آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

    به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، مشروح این گزارش به شرح زیر است:

    1

    حداقل حجم سفارش ۵۰۰ هزار ورقه است

    وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد.

    بانک مرکزی سفارشات دریافت‌شده را به منظور تصمیم‌گیری به آن وزارتخانه ارسال و وزارتخانه مزبور نسبت به تعیین سفارش‌های برنده اقدام می‌کند.

    در نهایت عرضه اوراق به تمامی برندگان انجام می‌شود.

    بانک مرکزی بر اساس جزو ۴ بند ک تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مجاز به خرید و فروش اوراق مالی اسلامی دولت در بازار ثانویه اوراق است.

    کارگزاری این بانک ضمن تأمین زیرساخت معاملات و برگزاری حراج، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی فروش‌رفته نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تأمین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.

    منبع : مهر