جزئیات خبرهای خوش وزیر آموزش و پرورش

جزئیات خبرهای خوش وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در برنامه به وقت ایران در شبکه آموزش با تبریک دهه مبارک فجر، در خصوص بازگشایی مدارس بعد از کرونا گفت: ما شرایط پساکرونا نداریم؛ الان دنیا با کرونا زندگی می‌کند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد ضمن رعایت جدی دستور العمل های کرونا اگر مستندات سازمان بهداشت جهانی را نگاه کنیم جایی در جهان امروز دیگر تعطیل نیست این در حالی است که ما تقریباً ۹۴ درصد دوز اول واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال را داشته‌ایم. طبق دستور العمل های جهانی مدارس باید اولین جایی باشد که بازگشایی آن صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش در تشریح اقدامات این وزارتخانه پس از انقلاب گفت: از نظر تعداد کلاس درس ما افزایش قابل توجهی داشته‌ایم. سرانه هر دانش آموز در ابتدای انقلاب ۱.۴ متر بوده اما امروز ۵.۲ متر است.

نوری گفت: پیش از پیروزی انقلاب ما ۱۰۰ هزار کلاس درس داشته‌ایم که امروز به ۵۴۰ هزار کلاس درس رسیده است. ۸۳ اردوگاه داشتیم که امروز به ۱۳۹۴ اردوگاه رسیده است و این تعداد منهای اردوگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است. اماکن ورزشی دو برابر شده و اماکن بزرگ‌تری هم داریم. مدارس استثنایی امروز ۱۶۶۷ مدرسه وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص برگزاری المپیادهای علمی جهانی گفت: شرکت در المپیادها از نیمه دهه شصت آغاز شد و ما همواره جزو کشورهای سرآمد بودیم که این ناشی از حمایت‌ها و تأکیدات رهبری بر حمایت از نخبگان و سرمایه‌های انسانی برتر بوده است؛ به همین منظور هم باید از مرکز دانش پژوهان جوان حمایت کنیم.

نوری افزود: فردا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مرحله نهایی تصویب اساسنامه مرکز دانش پژوهان جوان انجام خواهد پذیرفت تا این مرکز فعال و دفاتر اقماری آن در سراسر کشور تشکیل شود تا مراکز شهاب و استعدادهای درخشان هدایت شوند. باید در این خصوص جدیت داشته باشیم.

نوری در خصوص خبرهای خوش برای معلمان در دهه مبارکه فجر گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در هیئت دولت ابلاغ کردیم که همکاران عزیز خرید خدماتی ما از حقوق ۴۴ ساعت کامل به اضافه بیمه کامل برخوردار شود و این قانون از همان ابتدای مهری که با ما هستند لحاظ خواهد شد ضمناً در هیئت وزیران پیشنهاد داده شد که مربیان بهداشت به دلیل شرایط کرونا از نرم ۷۵۰/‏۱‬ یعنی به ازای هر ۷۵۰ دانش‌آموز یک مربی، به نرم ۴۵۰/‏۱ دانش آموز برسد.

نوری با بیان اینکه بحث رتبه بندی یکی از بخش‌های اصلی سند تحول بوده است؛ خاطرنشان کرد: در سال ۹۴ یک اقدامی در این زمینه صورت گرفت؛ هدف اصلی این طرح ارتقای صلاحیت‌ها و آماده نگه داشتن معلم برای ارتقای نظام تربیتی ما بوده است.

وی ادامه داد: دو مورد هم سال ۹۸ تحت نظام رتبه بندی صورت گرفت که بیشتر همسان سازی حقوق‌ها بود. در این دولت اقداماتی صورت گرفت اما منابع کافی وجود نداشت و فقط منوط به فروش اموال بود که متأسفانه اموال فروش نرفت. به دنبال تأمین اعتبار بودیم. خوشبختانه دولت مصمم به اجرای رتبه بندی است برای سال آینده منابع لازم ۲۵ هزار میلیارد تومان دیده شده است؛ فردا هم جلسه مهمی برای تأمین اعتبار طرح رتبه بندی معلمان برای نیمه دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰ خواهیم داشت.

این خبر تکمیل می‌شود…

منبع : مهر