5 علامت مشکل و خرابی سیستم جلوبندی خودرو

5 علامت مشکل و خرابی سیستم جلوبندی خودرو

 اطلاع از علائم خرابی سیستم جلوبندی ، موجب می شود با تعمیر به موقع از هزینه های بیشتر تعمیر ، جلوگیری شود. به طور کلی جلوبندی در خودرو به بخش جلویی و زیرین خودرو گفته می شود که وظیفه هندلینگ خودرو را بر عهده دارد. این سیستم لرزش ها و ارتعاشاتی که در هنگام عبور از چاله ها و دست انداز ها در خودرو ایجاد می شوند را کاهش و یا خنثی می کند و از رسیدن آن ها به سرنشین خودرو جلوگیری می کند. ما اکنون قصد داریم در این مطلب نکاتی را در رابطه با نحوه نگهداری و همچنین علائم خرابی سیستم جلوبندی خودرو را بیان کنیم.
سیستم تعلیق از بخش ها مختلفی تشکیل شده است که هر کدام نیز وظایفی را بر عهده دارند. برخی از این بخش شامل فنر ها، کمک فنر ها، سیبک ها، سیستم فرمان و غیره می شود.

برخی از علائم خرابی سیستم جلوبندی

۱ . رانندگی یا سواری خشک و سخت

از علائمی که نشان دهنده خرابی سیستم جلوبندی خودرو می باشد؛ خشک و سخت شدن رانندگی است. نمی توان تنها با مشاهده این علائم تشخیص داد که علت اصلی مشکل از کدام قسمت جلوبندی خودرو می باشد. در نتیجه توصیه می شود حتما به یک تعمیرگاه مراجعه کنید و افراد متخصص در این زمینه خودروی شما را بررسی کنند و قطعه معیوب را تعمیر و یا در صورت نیاز تعویض کنند.

۲ . لرزیدن فرمان خودرو

در صورتی که در هنگام رانندگی فرمان خودرو به یک طرف کشیده می شود و یا در آن لرزش ایجاد می شود؛ احتمالا در جلوبندی خودروی شما مشکلی ایجاد شده است. این مشکل هنگامی رخ می دهد که در زاویه تایر ها و یا مرکز تعادل خودرو اختلالی ایجاد شده باشد. علاوه بر این، لرزش در فرمان نیز ممکن است به دلیل وجود مشکل در سیبک ها نیز رخ دهد.

۳ . نشت روغن از جلوبندی

در صورتی که سیستم جلوبندی خودرو دچار نشتی شود، فنر و کمک فنر ها چرب و روغنی می شوند. وجود نشتی در جلوبندی می تواند اختلالات جدی در عملکرد آن ایجاد کند. هنگامی که جلوبندی دچار نشتی می شود باید سریعا مشکل نشتی برطرف شود و فنر ها و همچنین کمک فنر ها که روغنی شده اند نیز باید تعویض شوند تا بتوانند دوباره به درستی فعالیت کنند.

۴. ایجاد صدا های غیر معمول

گاهی اوقات ممکن است در هنگام عبور از دست انداز ها و موانعی که در جاده وجود دارد از جلوبندی خودرو صدا های غیر عادی شنیده شود. این صدا ها معمولا به دلیل خراب شدن کمک فنر ها و میل تعادل ایجاد می شوند. بهتر است در هنگام شنیدن صدا های غیر معمول از خودرو، حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید و خودروی خود را به صورت کامل بررسی کنید.  زیرا صدا های غیر معمول و گاها بلند در خودرو می توانند به دلایل مختلفی ایجاد شوند.

۵ . ساییدگی لاستیک ها

ساییدگی لاستیک ها از دیگر علائمی می باشد که نشان دهنده خرابی جلوبندی خودرو می باشد. در چنین مواقعی بر روی لاستیک ها آج ها ناهمگون پدید می آید . برای برطرف کردن این مشکل باید لاستیک ها تعویض کنید.

 جلوبندی در خودرو نقش مهمی را ایفا می کند و باعث برقراری تعادل و راحتی در رانندگی همانطور که قبل تر اشاره کردیم می شود. از این رو مهم است که همواره و به درستی از آن مراقبت کنید و در هنگام بر خورد با مشکل سریعا نسبت به برطرف کردن آن اقدام کنید.
برای سرویس و تعمیر خودروهای چینی در تهران می توانید از خدمات تعمیرگاه عباسی استفاده کنید . اگر خودروی شما ام وی ام می باشد ، با مراجعه تعمیرگاه ام وی ام در تهران ، می توانید تمامی مشکلات جلوبندی خودرو را رفع کنید. ۰۹۱۲۸۱۷۲۷۸۱

برخی از راه های نگهداری و مراقبت از سیستم جلوبندی خودرو

۱. بررسی و سرویس دوره ای سیستم جلوبندی

گفتیم که سیستمک جلوبندی خودرو شامل اجزا و بخش های مختلفی است. هر کدام از این اجزا با توجه به نحوه رانندگی و ناهمواری هایی که در مسیر وجود دارد ممکن است پس از مدتی دچار خرابی و مشکل شوند.از این رو توصیه می شود پس از طی کردن هر ۲۰ هزار کیلومتر با خودروی خود سیستم جلوبندی را به طور کامل بررسی و سرویس کنید.خوب است بدانید که سرویس دوره ای خودرو باعث افزایش طول عمر خودرو نیز می شود.

۲ . بررسی فشار باد لاستیک ها

بهتر است فشار باد لاستیک ها را هر دو هفته یکبار بررسی و تنظیم کنید. نحوه انجام این کار و میزان استاندارد فشار باد لاستیک ها به طور کامل در دفترچه راهنمای خودرو توضیح داده شده است. دقت کنید که فشار باد لاستیک ها را باید هنگامی بررسی و تنظیم کنید که لاستیک ها کاملا سرد می باشند.

۳ . بررسی کمک فنر ها

کمک فنر ها نقش بسیار مهمی در سیستم جلوبندی خودرو دارند. این قطعات موجب نرمی و راحت بودن رانندگی می شوند. از این رو برای این که کمک فنر ها همیشه در بهترین حالت خود باشند توصیه می شود پس از طی کردن هر ۲۰ هزار کیلومتر آن ها را به طور کامل بررسی کنید و در صورتی که دچار نشت روغن شده اند و یا اختلالی در عملکرد آن ها ایجاد شده است جهت برطرف کردن مشکل آن ها هر چه سریع تر اقدام کنید.

۴ . تعویض لاستیک ها

لاستیک های خودرو به طور طبیعی در اثر برخورد با سطح جاده پس از مدتی دچار فرسودگی و خرابی می شوند. رانندگی با لاستیک های فرسوده می تواند بسیار خطرناک باشد. به همین دلیل بهتر است لاستیک های خودروی خود را هنگامی که بین ۵۰ تا ۶۰ هزار کیلومتر را طی کردید با لاستیک ها نو تعویض کنید تا مشکلی ایجاد نشود.

 امیدواریم با بکارگیری نکات ذکر شده ، کمتر دچار هزینه های سنگین تعمیر خودرو شوید.