چرا دلتنگ بازی های قدیمی می شویم؟

چرا دلتنگ بازی های قدیمی می شویم؟

بازی ها حتی با شدت بیشتری نسبت به اسباب بازی ها باعث دلتنگی می شوند زیرا ما احساسات بیشتری را در بازی سرمایه گذاری می کنیم. همه ما تمایل داریم احساسات وابسته ای به اسباب بازی ها ، فیلم ها و موسیقی مرتبط با دوران کودکی خود داشته باشیم. خوشبختانه ما سخت گیرانه، خاطرات خوب را طولانی تر از خاطرات بد نگه می داریم ، که به نوبه خود این خاطرات را با قوت بیشتری در ذهن ما می کارد ، زیرا عمل به یاد آوردن آنها بسیار خوب است.

ریشه یابی عبارت نوستالژی


شما نمی توانید به گذشته برگردید اما می توانید با دانلود بازی های قدیمی و نوستالژیک خود را در گذشته خود دوباره ببینید. بازی های قدیمی و نوستالژیک اهمیت فراوانی دارند، ریشه شناسی عبارت “نوستالژی” اهمیت آن را به ما نشان می دهد. این کلمه از زبان یونانی nostos به معنی “بازگشت” و algos به معنی “رنج” آمده است. این اصطلاح توسط پزشکان سوئیسی در قرن هفدهم ابداع شد تا شرایط سربازان سوئیسی که آرزو داشتند به خانه خود برگردند در حالی که در جنگ های خارج از کشور می جنگیدند ، را نشان دهند. به عبارت دیگر ، نوستالژی اساساً نوعی دلتنگی است ، یا به قول دانشمند شان فنتی ، “آرزوی بازگشت به یک مکان – به یک حالت وجودی” است.

چرا باید به دنبال بازی های دوران کودکی باشیم؟


اگرچه ما بزرگ می شویم و تغییر می کنیم ، بازی های ویدیویی ثابت می مانند. یک کپسول زمانی همیشه موجود که می توانیم به میل خود دوباره وارد آن شویم.
ورود مجدد به این زمین های بازی مجازی حتی ممکن است برخی از اضطراب ما را درباره پیری کاهش دهد. هرچه گیمرها پیرتر می شوند و فناوری تغییر می کند ، علاقه آنها به هر آنچه در گذشته و دوران کودکی خود بازی می کرده اند، افزایش می یابد. با ورود یک فناوری جدید ، متولدین آن، آن را می پذیرند و حتی نمی دانند که جدید است ، در حالی که کسانی که ریشه در فن آوری های قدیمی دارند ، درد واقعی را احساس می کنند.
نوستالژی راهی برای مقابله با این درد فراهم می کند ، و این را توضیح می دهد که چرا حتی برای فریبنده ترین بازی ها می توانیم احساس نوستالژی کنیم. آنچه مهم است کیفیت بازی نیست ، بلکه احساسی است که در اجرای آن احساس می کنید.
البته ، تماشای تأثیر این نوستالژی بر گفتمان بازی و طراحی بازی بسیار جذاب است. وقتی گیمرهای پیر امروز (مثل من) شکایت دارند که هرگز به اندازه سوپر ماریو بازی مورد علاقه خود را انجام نداده اند یا اینکه بازی های امروزی مطابق با بازی های “دوران قدیمی” نیستند ، نشان از آن احساسی است که هیچ کلمه ای نمی تواند آن را معنی کند.

چگونه بازی های قدیمی کنسول را در کامپیوتر اجرا کنم؟


شاید فکر می کنید که نمی شود به فکر دانلود بازی های قدیمی و نوستالژیک کنسول ها مانند پلی استیشن، سگا و میکرو بود اما اشتباه نکنید به راحتی با نصب یک شبیه ساز می توان با کیفیتی حتی بهتر از کنسول ها این بازی ها را اجرا کرد. با مراجعه به سایت ارور می توانید بازی قدیمی کنسول ها را دانلود کنید و آموزش اجرای آن در کامپیوتر را نیز مشاهده کنید تا بدون هیچ مشکل و اروری از بازی های قدیمی لذت ببرید.
بازی هایی نظیر درایور ۲ ، پلنگ صورتی، پپسی من، سوپرماریو یا همان قارچ خور، فوتبال ۹۸ ، سونیک، مرد عنکبوتی، پیترپن و …

البته شما میتوانید بازی هایی دیگری نیز درخواست کنید و بازی به همراه آموزش قدم به قدم برای اجرا در کامپیوتر را دریافت کنید.

برای اجرای بازی های کنسول روی باید کامپیوتر سیستم داشته باشیم؟؟

در یک کلمه “خیر” برای اجرای بازی کنسول های قدیمی نیازی به کامپیوتر یا لپ تاپ قوی و گیمینگ نیست. بازی های کنسول میکرو و سگا با سیستم های بسیار ضعیف نیز به راحتی اجرا می شوند اما برای بازی های کنسول پلی استیشن ۱ اوضاع کمی فرق دارد. شما برای اجرا با بالاترین کیفیت ممکن نیازمند یک سیستم معمولی هستید اما اگر سیستم ضعیفی دارید هم جای نگرانی نیست کافی است تنظیماتگرافیکی شبیه ساز اجرا کننده بازی را کم کنید تا بازی بدون لگ اجرا شود.

سخن پایانی

بازی های قدیمی را دانلود کنید و حتما دوباره آن را تجربه کنید، این بازی ها حجم زیادی ندارند و به سیستم های گران قیمت نیازی ندارند. تجربه ای ارزان و ساده که سرشار از خاطرات کودکی ماست. بازی ها را دانلود کنید و آن را در شبکه های اجتمایی خود به اشتراک بگذارید و دوستان خود رانیز به این تجربه شیرین دعوت کنید.